Signatura protocol entre CSJ i Fiscal General Espanyol per establir programa de intercanvis de fiscals. http://t.co/CCEdr1oiqS
Dijous dia 8 a Casa de la Vall, jurament dels càrrecs de President del TSJ del Sr.Joan Manel ABRIL i de Batlle de la Sra. Alexandra TERÉS.
El President ha participat a la 17a Cimera Judicial Iberoamericana del 02 al 04 d'abril a Chile. http://t.co/Tl0eHs1R4U
Avui a les 12h00 a la Casa de la Vall, tindrà lloc la presa de possessió del càrrec de Magistrada del TSJ de la Sra. Fátima RAMÍREZ SOUTO.
LLEIS
ENLLAÇOS

Informe CEPEJ Edició 2012

Publicat el Dimarts, 06 Novembre 2012

La Comissió europea per la eficàcia de la justícia (CEPEJ) és l’encarregada pel Comitè de Ministres del Consell d’Europa d’aportar les respostes concretes, utilitzables pels Estats membres:

  1. per promoure la posta en funcionament efectiva dels instruments del Consell d’Europa en vigor en matèria d’organització de la justícia,
  2. per vetllar perquè les polítiques públiques en matèria judicial tinguin compte dels usuaris de la justícia
  3. per contribuir a descarregar el Tribunal Europeu dels Drets Humans oferint als estats solucions efectives abans qualsevol recurs, preveient les violacions de l’article 6 de la Convenció europea dels drets humans.

 

 

La CEPEJ és avui una instància única pels països europeus, composada d’experts qualificats dels 47 Estats membres que avalua l’eficàcia dels sistemes judicials i proposa mesures i eines concretes per millorar la qualitat del servei donat al ciutadà.

 

La CEPEJ presenta avui la edició 2012 del seu informe que es recolza sobre les dades del 2010. L’informe ha estat adoptat per la CEPEJ durant el mes de juliol del 2012. La metodologia emprada, amb la contribució i l’ajuda dels Estats membres, permet presentar una anàlisi cada cop més precisa dels diferents sistemes judicials europeus.

 

                          

Link : www.coe.int/CEPEJ