El President ha participat a la 17a Cimera Judicial Iberoamericana del 02 al 04 d'abril a Chile. http://t.co/Tl0eHs1R4U
Avui a les 12h00 a la Casa de la Vall, tindrà lloc la presa de possessió del càrrec de Magistrada del TSJ de la Sra. Fátima RAMÍREZ SOUTO.
El 26 de febrer el CSJ ha nomenat la Sra. Fátima RAMÍREZ SOUTO per al càrrec de Magistrada del Tribunal Superior de Justícia.
El CSJ convoca a concurs de mèrits per cobrir una vacant en el càrrec de magistrat de la Sala Penal del Tribunal Superior.
LLEIS
ENLLAÇOS

Visita de dos magistrats no vinculats a la judicatura andorrana

Publicat el Dijous, 24 Gener 2013

En seguiment del què va acordar el Consell Superior de la Justícia, reunit en sessió ordinària el 27 de juny del 2012, a la vista dels fets succeïts en el cas de les escoltes telefòniques del judici de data 18 de juny, han estat autoritzats dos magistrats no vinculats a la judicatura andorrana, provinents un de la magistratura espanyola i un altre de la francesa.

 

 

EL Sr. Andreu Enfedaque Marco, Inspector delegat del Consejo General del Poder judicial i el Sr. Gilbert Cousteaux, President de sala de la Cour d’Appel de Tolosa han programat i realitzat una sèrie d’entrevistes durant els dies 22 i 23 de gener d'enguany, per analitzar el modus operandi i les eventuals incidències d’aquesta causa.

 

El Consell Superior de la Justícia, en virtut de l’article 89 de la Constitució pel qual se li encarrega vetllar per la independència i el bon funcionament de la justícia, queda a l’espera de l’informe dels nostres assessors.