Signatura protocol entre CSJ i Fiscal General Espanyol per establir programa de intercanvis de fiscals. http://t.co/CCEdr1oiqS
Dijous dia 8 a Casa de la Vall, jurament dels càrrecs de President del TSJ del Sr.Joan Manel ABRIL i de Batlle de la Sra. Alexandra TERÉS.
El President ha participat a la 17a Cimera Judicial Iberoamericana del 02 al 04 d'abril a Chile. http://t.co/Tl0eHs1R4U
Avui a les 12h00 a la Casa de la Vall, tindrà lloc la presa de possessió del càrrec de Magistrada del TSJ de la Sra. Fátima RAMÍREZ SOUTO.
LLEIS
ENLLAÇOS

Visita de dos magistrats no vinculats a la judicatura andorrana

Publicat el Dijous, 24 Gener 2013

En seguiment del què va acordar el Consell Superior de la Justícia, reunit en sessió ordinària el 27 de juny del 2012, a la vista dels fets succeïts en el cas de les escoltes telefòniques del judici de data 18 de juny, han estat autoritzats dos magistrats no vinculats a la judicatura andorrana, provinents un de la magistratura espanyola i un altre de la francesa.

 

 

EL Sr. Andreu Enfedaque Marco, Inspector delegat del Consejo General del Poder judicial i el Sr. Gilbert Cousteaux, President de sala de la Cour d’Appel de Tolosa han programat i realitzat una sèrie d’entrevistes durant els dies 22 i 23 de gener d'enguany, per analitzar el modus operandi i les eventuals incidències d’aquesta causa.

 

El Consell Superior de la Justícia, en virtut de l’article 89 de la Constitució pel qual se li encarrega vetllar per la independència i el bon funcionament de la justícia, queda a l’espera de l’informe dels nostres assessors.