Propera participació de la Batllia d’Andorra en la formació de jutges espanyols.-

Published on Thursday, 25 February 2016

Uns 70 jutges i magistrats de tota Espanya participaran a Madrid els dies 11 a 13 d’abril del 2016 en el curs “Macroprocesos y delitos contra la corrupción” organitzat pel servei de formació continuada del Consejo General del Poder Judicial.

L’Hble. batlle Sra. Maria Àngels MORENO AGUIRRE ha estat convidada a dirigir la tarda del dia 12, una sessió de formació específica per als jutges espanyols en matèria de cooperació penal internacional amb Andorra; durant el matí del mateix dia, participarà com a ponent en la taula rodona “Experiències de dret comparat en la investigació de la delinqüència relacionada amb la corrupció i cooperació judicial internacional amb España. En particular, els casos de Suïssa, Andorra i Estats Units”, en la qual també assistiran representants de la fiscalia de Suïssa i de l’ambaixada dels Estats Units.

Actualment, la batlle es troba adscrita en una de les dues seccions d’instrucció especialitzada de la Batllia, que s’encarreguen de la investigació de les causes criminals relatives al blanqueig, la corrupció, el tràfic d’estupefaents i la criminalitat organitzada.