Acte de presa de funcions dels nous Inspectors

Publicado el Martes, 02 Febrero 2016

Demà dia 3 de febrer, tindrà lloc l'acte de presa de funcions dels Inspectors del Servei de la Inspecció de l'Administració de Justícia d'Andorra, que varen ser nomenats per acords del Consell Superior de la Justícia en data 13 de gener d'enguany.

 

Joaquim Borrell Mestre

És llicenciat en dret amb la qualificació d’Excel·lent i Doctor en dret amb la qualificació d’Excel·lent cum laude, té un màster en “justícia constitucional, tutela judicial i drets fonamentals” per la facultat de dret d’ESADE així com un Diploma de Postgrau en dret civil català per la Universitat de Barcelona

 

Actualment exerceix com a magistrat emèrit de la Sala del contenciós administratiu del Tribunal Superior de Catalunya.

 

El passat dia 13 de gener ha estat nomenat per aquest Consell Superior com a Inspector del Servei de la Inspecció de l’Administració de Justícia andorrana.

 

Gilbert Cousteaux

 

És llicenciat en dret per la Universitat de Ciències Socials de Tolosa.

 

Ha exercit com a jutge de Instrucció, magistrat de la Cour d’Appel de Tolosa, Primer Vicepresident del Tribunal de Grande Instance de Tolosa i actualment està desenvolupant les seves funcions com a President de Sala Mercantil de la Cour d’Appel de la mateixa ciutat.

 

Del 1998 fins al 2004 ha exercit les funcions d’Inspector dels Serveis Judicials del Ministeri de la Justícia francès.

 

El passat dia 13 de gener ha estat nomenat per aquest Consell Superior com a Inspector del Servei de la Inspecció de l’Administració de Justícia andorrana.