Select Page

Gilberto Felici, membre del Tribunal Europeu dels Drets Humans (TEDH). Magistrat de San Marino. Ponent en l’activitat “Ètica i funció jurisdiccional en els petits estats” 

El Consell Superior de la Justícia aprova anualment un Pla de Formació Continuada pels membres de les carreres judicial i fiscal, així com pels secretaris judicials, pels funcionaris de l’administració de justícia i pel personal del CSJ.

La primera activitat d’enguany, dins el programa per batlles, magistrats i fiscals, va versar sobre “Ètica i funció jurisdiccional en els petits estats” a càrrec del magistrat del Tribunal Europeu de Drets Humans, Gilberto Felici, de San Marino.

Una segona activitat tractà sobre la perspectiva de gènere, realitzant una aproximació a la matèria des de cada una de las jurisdiccions: civil, penal i administrativa. Es va comptar amb la participació, com a ponents, de les magistrades de Barcelona, Zita Hernandez i Isabel Gimenez.

La tercera activitat consistí en el “Curs sobre la direcció de la investigació judicial. Aportacions teòriques i practiques” a càrrec de Samuel VUELTA-SIMON, procureur de la République de Toulouse, i de Míriam de Rosa, magistrada del Jutjat d’Instrucció numero 10 de Barcelona.

Els secretaris judicials, a mes d’assistir als actes previstos pels membres de la carrera judicial i fiscal, tenen un programa específic. En aquest sentit, s’ha realitzat el Seminari-Fòrum sobre organització de l’oficina judicial. Finalment, dins el programa pels funcionaris de l’administració de justícia i el personal del CSJ, va tenir lloc una sessió formativa sobre la nova normativa en protecció de dades, Llei 29/2021, a càrrec de tècnics de l’Agència Andorrana de Protecció de Dades.