Aquests dies, i en el marc de la formació programada dins del Pla de Formació Contínua del Consell Superior de la Justícia s’ha impartit el Taller: ” Gestión del cambio en entornos complejos y gestión del tiempo”,  impartida pel  director de l’activitat de “Comunicación, Oratoria y Liderazgo” de l’Escola Judicial espanyola, Jaime Andrés.

Es tracta d’una formació adreçada als secretaris judicials i ha estat seguida per una vintena de persones.

Aquests dies, Andrés ha fet altres tallers específics, com un de tècniques de negociació adreçat als fiscals.

Jaime Andrés Rodríguez, porta més de 20 anys com a conferenciant i impartint programes per desenvolupar les habilitats de comunicació pública, impacte i influència. Ha treballat en múltiples projectes, centrats en «com presentar amb eficàcia», «saber vendre les nostres idees», «influir i impactar a través de la comunicació», «gestionar amb eficàcia diferents auditoris» dirigits a empreses de tots els sectors i en els diferents nivells d’organització.

Durant el mes d’abril s’han desenvolupat també altres tallers específics destinats a millorar les habilitats comunicatives del personal de Justícia, i més concretament adreçats al departament de recepció, com el que ha anat a càrrec del formador en habilitats comunicatives i emocionals per a lideratges i equips, l’advocat Ignasi Dalmases.

Ignasi Dalmases es dedica des de fa més de deu anys a formar en habilitats comunicatives i a dinamitzar equips per a empreses, entitats, professionals i col·lectius de tota mena i dels sectors més diversos.