Aquesta tarda ha tingut lloc una nova activitat de formació, adreçada als membres de la carrera judicial, organitzada pel Consell Superior de la Justícia.

La sessió, que ha anat a càrrec de l’economista Antoni Bisbal, s’ha centrat en l’anàlisi dels estats financers, dels impactes econòmics, dels principis de comptabilitat i dels possibles efectes en l’activitat mercantil de les empreses.

En el decurs de la sessió, els assistents han pogut entrar en detall en la normativa comptable d’Andorra; s’han donat pautes per poder fer una anàlisi dels comptes anuals i dels estats financers; i s’han treballat alguns trets destacats de la legislació andorrana en l’àmbit mercantil en general i de la Llei d’Auditoria en particular.

La propera formació adreçada a Magistrats, Batlles i Fiscals està prevista per l’11 de juliol. Es tracta d’un seminari de bones practiques en les audiències de menors i de persones amb discapacitat que serà moderada pel President de la Batllia, David Moynat. El ponent introductor serà el Magistrat Xavier Abel, i a continuació hi haurà una taula rodona que comptarà amb la Fiscal adjunta Marta Villaverde, i representants del Ministeri d’Afers Socials i del servei de Policia.