Els membres del Consell Superior de la Justícia, encapçalats pel seu president, Josep Maria Rossell,  han estat rebuts aquesta tarda pel cap de Govern, Xavier Espot.

El president del Consell Superior de la Justícia, Josep Maria Rossell, ha desgranat en el decurs de la trobada alguns dels principals objectius pels propers sis anys, centrats en la reestructuració orgànica de l’ens, l’impuls a la formació continuada i la implementació de l’expedient judicial electrònic.

El cap de Govern, al seu torn, els ha encoratjat a tirar endavant amb els reptes de futur del nou Consell Superior de la Justícia per tal de donar resposta a les necessitats de la ciutadania.

El Consell Superior de la Justícia està integrat per Olivier Montel, nomenat pel Copríncep Francès; el vicepresident, nomenat pel Cap de Govern, Antoni Fiñana;  la designada pel Copríncep episcopal, Olga Adellach; i Ramon Camp, membre Secretari, elegit pels membres del Cos Judicial.

Amb aquesta reunió clou la ronda de visites institucionals que els membres del Consell Superior de la Justícia han realitzat les darreres setmanes amb motiu del seu recent nomenament.